DC JEUGDBOKAAL (2): Belangrijke zege op EBOH komt moeizaam tot stand

2 april 2008 616x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (2): Belangrijke zege op EBOH komt moeizaam tot stand

DFC stuitte woensdagavond tot verrassing niet op het reguliere EBOH A1 maar op het B1-team van de stadgenoten. Het werd een spannende pot waarin DFC tegen het vaardige EBOH nauwelijks zijn A-status waarmaakte. Het gretige EBOH nam een kwartier na rust brutaal de leiding na een coördinatiefout in de DFC-verdediging. DFC bofte dat Ahman Dhondai drie minuten later al de gelijkmaker aantekende (1-1). DFC, dat z´n vaste waarden Marvin Hooplot, Hikmet Uysal en Volkan Mavili miste, moest daarna volle kracht vooruit. Pas één minuut voor tijd resulteerde dat in de opluchtende winnende treffer. Goed doorzetten van Ahman Dhondai werd door de alerte spits Ibo Karasahin bekroond met de winnende goal (1-2).


DFC-trainer Frank Zwakhals analyseerde na afloop: ,,We begonnen uitstekend over de zijkanten en waren zo de betere ploeg. Maar dan laat je je ineens verleiden mee te gaan in het spel van EBOH. De beginfase na rust werd overheerst door EBOH dat een goed en gretig team is. Pas na onze 1-1 toonden we eindelijk ook de gretigheid die je als voetballer altijd moet hebben. Dit is een belangrijke zege. Het maakt niet uit hoe die tot stand is gekomen, maar dat die is behaald´´. (Verslag Don Fredo)


Basis DFC A1: Koen van Torenburg, Matthijs Jongeneel, Kevin Verstegen, Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Joey Goossens, Firat Kaynar, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai, Ibo Karasahin, Sabit Kayhan. Wissels: Jelle Cové, Thomas van Brakel, Michael Nieboer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com