DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 pakt punt bij Oranje Wit en zit in de 2de ronde

21 april 2008 563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 pakt punt bij Oranje Wit en zit in de 2de ronde


DFC A1 heeft zich woensdagavond knap gekwalificeerd voor de tweede ronde van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. In een spectaculair duel deelde het de punten bij Oranje Wit A1 dat al zeker was van plaatsing. De laatste wedstrijd in Groep A eindigde in 2-2.


Bij rust leidde DFC met 0-1. De beide DFC-goals kwamen op naam van spits Ibo Karasahin. Die liep tien minuten voor tijd overigens tegen een rode kaart aan toen hij terwijl zijn doelman Koen van Torenburg al was geklopt, een inzet van Oranje Wit van de eigen doellijn sloeg. Vanaf elfmeter kwam Oranje Wit daarna alsnog op 2-2. Door zijn reflex moet Ibo in de tweede ronde van het toernooi verstek laten gaan.


DFC speelde bij Oranje Wit in de volgende opstelling: Koen van Torenburg,  Matthijs Jongeneel, Aike Janssen, Michael Nieboer, Jonathan Dubbeldam, Thomas van Brakel, Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Firat Kaynar, Ibo Karasahin, Marvin Hooplot. Wissel: Volkan Mavili.


Eindstand Groep A: 1 Oranje Wit 3-7 (+3), 2 DFC 3-4 (0), 3 EBOH 3-3 (-1) en 4 VVGZ 3-3 (-2). Oranje Wit en DFC over naar ronde twee.


De wedstrijden in die tweede (knock-out) ronde worden gespeeld op 13, 14 en 15 mei op het Sportpark Reeweg. Wanneer de loting voor de tweede ronde plaats vindt, is nog onbekend aangezien er in de eerste week van mei nog diverse groepswedstrijden op het programma staan. Zoals bekend plaatsen de nummers een en twee van elk van de zes poules zich voor de tweede ronde waarin ze gezelschap krijgen van de vier beste nummers drie. www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com