Cursus trainers/leiders F´s eindigt maandagavond 19 mei a.s.

30 april 2008 2473x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cursus trainers/leiders F´s eindigt maandagavond 19 mei a.s.

Komende maandagavond 19 mei vindt het vierde en laatste deel plaats van de speciale cursus, de zgn. F-module, voor alle trainers en leiders van de F-pupillenteams van DFC. De slotsessie wordt evenals de drie vorige bijeenkomsten geleid door Rob Fluijt. Ook op 19 mei begint de cursus om half zeven.

Alle deelnemers hebben taakboeken gekregen, die ze als het goed is inmiddels hebben ingeleverd bij Arie Evers.


De belangstelling op de eerste drie avonden was – tot grote tevredenheid van DFC´s technisch coördinator Arie Evers – buitengewoon groot. Ook diverse junioren die zich bezighouden met de begeleiding van pupillen, waren present.


*Bijgaand beelden van het praktijkgedeelte van de derde cursusavond op 17 april, gemaakt door José de Kloe.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com