Sponsorbijeenkomst DFC: Geslaagde avond met prima opkomst

12 maart 2008 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sponsorbijeenkomst DFC: Geslaagde avond met prima opkomst

Zo´n vijftig sponsors van DFC kregen woensdagavond een vorstelijk onthaal met hapje en natje in het clubgebouw van DFC. Dat aantal stemde de organiserende sponsorcommissie van DFC onder leiding van Bert Boogert tevreden: ,,Het was een zeer geslaagde avond met ondanks het live-voetbal van PSV – Tottenham op de televisie een prima opkomst´´.


Behalve over de ontvangst waren de aanwezigen ook buitengewoon te spreken over René van der Gijp, de oud-speler van DFC, Sparta, PSV en Oranje die een uur lang verhaalde uit zijn rijke voetballoopbaan als speler en commentator. Dordtenaar René was die imponerende carrière begonnen als junior bij DFC: ,,Ik weet nog wie mijn eerste trainer was, Geug Leijdsman. En Hans Bentzon zal ik ook niet vergeten. Hij zat op een balkon van het clubgebouw lekker een broodje kroket te eten en gaf ons tegelijkertijd op het trainingsveld aanwijzingen´´.


Met zijn boeiende betoog – een prachtige mix van humor en anekdotes – bewees René dat zijn transformatie van topvoetballer tot conferencier het predicaat geslaagd dik verdient. De tweede uitgenodigde gastspreker – Feyenoord-verzorger Gerard Meijer – moest helaas afzeggen. Zijn club had woensdagavond onverwacht competitieverplichtingen in Alkmaar bij AZ.


Bert Boogert rondde de sessie af met: ,,Vanzelfsprekend wil ik dank en waardering uitspreken aan de vrijwilligers die onder meer achter de bar hebben meegewerkt aan het slagen van deze bijeenkomst. Ik denk dat we nu ook een aantal aspirant-sponsors over de streep hebben kunnen trekken. Goed vond ik ook dat Ger Hüsen aan het begin nog even het naderende jubileum onder de aandacht van de aanwezigen bracht en in bijzonder het Jubileumboek DFC 125 dat later dit jaar verschijnt´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com