Soos-excursie naar Brugge: Inschrijven kan nog tot a.s. donderdag bij Ger Loeve

11 maart 2008 619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Soos-excursie naar Brugge: Inschrijven kan nog tot a.s. donderdag bij Ger Loeve

In verband met het Jubileumjaar heeft de commissie van DFC´s (donderdagse) sociëteit Goold-old DFC besloten dit jaar een bijzondere excursie te organiseren. De keus is gevallen op de Vlaamse stad Brugge inclusief een boottocht en een bezoek aan de vermaarde brouwerij De Halve Maan is deze wereldberoemde Vlaamse stad. Dat gebeurt allemaal op donderdag 10 april.


Soos-commissielid Kees de Ridder: ,, Wij hopen dan ook dat ieder sooslid deelneemt, want uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. We verzamelen om elf uur op het DFC-terrein. De bus vertrekt om 11.30. De lunch wordt in de bus genuttigd. Om twee uur begint een boottocht van een uur over het kanaal Brugge-Gent met het raderpassagiersschip Old Piper, bouwjaar 1928.  Om half vier start de rondleiding in de brouwerij De Halve Maan in Brugge onder begeleiding van een gids. We bezoeken zowel de moderne brouwerij als het authentieke museum. Onderweg kunnen we genieten van een panorama over Brugge.´´


Aan de inwendige mens wordt vanzelfsprekend ook gedacht. Kees de Ridder vervolgt:  ,,Omstreeks kwart over vier is er een aperitief in een van de zalen van de brouwerij, gevolgd door een Brugs buffet warm en koud. Om zeven uur ´s avonds vertrekken we weer huiswaarts en hopen om negen uur in Dordrecht te arriveren.´´


En voor het geval u dat nog niet heeft gedaan: ,,In verband met het buffet wordt de soosleden verzocht uiterlijk a.s. donderdag 27 maart aan soos-commissielid Ger Loeve (telefoon 078-6170372) op te geven of u meegaat of niet en gaarne de kosten eveneens aan hem vóór of op die datum te voldoen. Voor soosleden kost de trip 25 euro. Dat is inclusief bus, lunch (broodjes), boottocht, brouwerij-bezoek, 2x aperitief en koud-warm buffet inclusief 2 drankjes en koffie.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com