Schitterende goal Maurice Kalis voor winnend tweede (0-2)

8 maart 2008 588x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Schitterende goal Maurice Kalis voor winnend tweede (0-2)

DFC 2 behaalde vanmiddag zijn zevende competitiezege door uit bij Sliedrecht 4 met 0-2 te winnen. De doelpunten kwamen op naam van Menno van Eik (foto – strafschop) en Maurice Kalis (fraaie lob vanaf vrijwel de middellijn). Het tweede staat nu fier in de middenmoot met 24 punten uit 16 ontmoetingen. Zaterdag a.s. speelt de ploeg al heel vroeg uit bij Wieldrecht 3.


*DFC 3 kwam vandaag niet van de onderste plek af door een 3-1 nederlaag bij Groote Lindt 4.


*DFC 5 moest in Zwijndrecht z´n meerdere erkennen in koploper ZBC´67 11 dat met 5-0 triomfeerde. ZBC is als leider vrijwel ongenaakbaar. Het verspeelde tot nu toe slechts twee winstpunten via gelijke spelen. Het vijfde blijft ondanks het verlies de middenmoot aanvoeren.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com