RESERVES: DFC 2 klopt Oranje Wit door goals van Martijn en Erasmus (2-1)

29 maart 2008 746x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVES: DFC 2 klopt Oranje Wit door goals van Martijn en Erasmus (2-1)

DFC 2 boekte vanmiddag een fraaie zege op Oranje Wit 4. Na een 1-1 ruststand werd het 2-1 voor DFC. Voor rust was Martijn Tinus van der Waal succesvol voor roodwit. Na de hervatting kreeg DFC 2 met de wind mee uitstekende kansen maar lukte het allemaal net niet in de afwerking. Acht minuten voor tijd viel de fel bejubelde en stevig gevierde winnende treffer van de voet van Erasmus Makatini (2-1).


Gezien de veldverhouding van met name na rust was de overwinning terecht. DFC 2 verstevigde door de overwinning op de collega-middenmoter zijn positie in het zogeheten linker rijtje.


Opmerkelijke zaken bij het tweede: Conan Wilhelmus stond onder de lat vanwege een blessure van vaste doelman Ronald van Pelt. ´Heb ik nooit eerder gedaan´, aldus Conan die niettemin kan terugzien op een prima wedstrijd. Verder maakte Peter Jensen Heysman na een uur zijn rentree. ´Jensen´ was enkele maanden uitgeschakeld wegens een gebroken middenvoetsbeentje. Als leider van de defensie leek het wel alsof hij niet was weggeweest.


*DFC 3 ontving thuis Oranje Wit 8 en won met 5-3 na een 3-0 ruststand. Voor het derde scoorden Wessel Sleeking (2x), Patrick van de Wetering, Mario Ghidini en Alex Hoogvliet. DFC 5 tegen Nieuw-Lekkerland 8 eindigde zoals het begon (0/0).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com