PAASKAMP 2008: Five Funny Faces winnen de DFC Masters

24 maart 2008 505x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PAASKAMP 2008: Five Funny Faces winnen de DFC Masters

Het Paaskamp 2008 voor de pupillen van DFC zit er op. Eind van de middag keerde het gezelschap per EGAO-touringcar terug op het vertrouwde parkeerterrein bij de DFC-accommodatie. Velen met een vermoeide blik in de ogen, maar allen voldaan.


Drie dagen lang verbleef het gezelschap pupillen en leiders in de kampeerboerderij ´t Uilenest in het Noord-Brabantse Geldrop. Onder de competitie-titel DFC Masters stonden daar tal van activiteiten op het programma voor de over vijf teams verdeelde pupillen-met-leiders. Elk team kon punten verdienen per onderdeel. Het vaardigst bleek uiteindelijk het team F3 dat staat voor Five Funny Faces. De faces wonnen de Masters en ontvingen als kroon op het werk na afloop in het clubgebouw van DFC ieder een trofee.


Was het zondag volop zonnig in het Brabantse land, vanmorgen bij het ontwaken was de boerderij omgeven door een laag sneeuw. Na het ontbijt verdween die snel zodat het massaal zwemmen in het nabijgelegen zwembad Tongelreep kon doorgaan. Dat daar in een ander bassin de Europese zwemkampioenschappen plaatsvonden, was mooi meegenomen.


In de loop van de middag keerde het gezelschap in de bus van chauffeur Meneer Piet terug naar Dordrecht. Na de bekendmaking van de uitslag van de DFC Masters en de prijsuitreiking, kreeg elke deelnemer ook nog een blijvende herinnering. Die bestond uit een rood poloshirt met als opdruk Paaskamp 2008. Al met al weer petje af voor deelnemers en organisatie.


Op verzoek van website-eindredacteur Fred van Dongen, die in Asperen verbleef bij de wedstrijd van het eerste, maakte Rens Vuik foto´s van de terugkeer van de Paaskampgangers, inclusief de prijsuitreiking. Rens, weer bedankt voor je prima en betrouwbare medewerking!
Gesloten voor reacties