Paasfeest DFC-kabouters weer geslaagd festijn vol binnenactiviteiten

22 maart 2008 550x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paasfeest DFC-kabouters weer geslaagd festijn vol binnenactiviteiten

Ondanks het slechte weer hebben de kabouters en F´jes van DFC zich vanmorgen vermaakt met het jaarlijkse Paasfeest. Dat was weer uitstekend georganiseerd door de Jeugdevenementen Commissie (JEC) van DFC.


Na het paaseieren rapen op de velden verhuisde het ongeveer 40 kabouters sterke gezelschap naar de sportzaal. Daar stonden diverse binnenactiviteiten op het programma. Normaal zouden die buiten hebben plaats gevonden maar uit voorzorg vanwege de sombere weersverwachting had de organisatie een alternatief binnenprogramma samengesteld. Dat bestond onder meer uit  diverse eierlopen en een skippybal-race. De kabouters genoten volop.


Later was er in de kantine nog een wedstrijdje kleurplaat invullen. Het geslaagde feest eindigde uiteindelijk in een kleine braspartij met patatjes en frisdrank. Tot slot kregen alle DFC-kleintjes nog een boodschappentasje vol paaseieren en chocolade hazen.


REACTIE: ,,Vandaag stond ik achter de bar en ik heb heel erg genoten van het paasfeest van de kabouters en de F-jes. De commissie had een leuk programma georganiseerd en het eten en drinken was ook prima geregeld. Je zag alleen maar blijde kinderen die zich geen moment hebben verveeld. Het was heel fijn dat ook veel ouders zich hebben ingezet voor dit evenement. Daarom: Mijn complimenten aan de Jeugd Evenementen Commissie. Trek je alstublieft niets aan van de kritiek. Het was een geslaagd feest.´´ (Vr.gr. Helene Bak)


BIJGAAND EEN FOTOREPORTAGE VAN HET PAASFEEST
Gesloten voor reacties