LJ TROFEE: Maarten Zilverschoon en Davey Bommel Paas-koningen

27 maart 2008 665x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LJ TROFEE: Maarten Zilverschoon en Davey Bommel Paas-koningen

Met zijn twee doelpunten was Maarten Zilverschoon tegen Groot Ammers de man of the match. Naar het oordeel van de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee (Speler van het Jaar) legde de spits van DFC daarmee een stevig fundament voor de verrassende 3-2 overwinning op de titelkandidaat in de vierde klasse C. De rapporteurs waren Paaszaterdag overigens over het gehele elftal bijzonder te spreken. Het gevolg was dat er meerdere dikke voldoendes werden bijgeschreven.


** Twee dagen later op Tweede Paasdag in en tegen Asperen waren de juryleden een stuk minder royaal in het geven van aansprekende cijfers. DFC speelde ongeïnspireerd en verloor met 2-0. Slechts drie ‘zesjes’ vielen er te noteren voor Ernst de Pee, Davey Bommel en Jeroen Kleinhuis. De overigen presteerden nog minder. Met een nipte voorsprong was uiteindelijk Davey Bommel de man van de wedstrijd in Asperen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com