Leiders Ton en Cees namens DFC 1 op ziekenbezoek bij Gerard Peters

21 maart 2008 578x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leiders Ton en Cees namens DFC 1 op ziekenbezoek bij Gerard Peters

Ton Lucas en Cees van Woerkom – de twee leiders van DFC 1 – zijn donderdagavond op ziekenbezoek geweest bij Gerard Peters. Ze deden dat niet met lege handen. Na hun vertrek kon Gerard volop gaan genieten van een stevige fruitmand. Gerard kampt met een nekhernia en ondergaat om die reden komende dinsdag een spoedoperatie in Breda.


Cees en Ton namens de selectie: ,,Gerard behoort tot onze vaste groep supporters die er zowel thuis en uit altijd zijn, die niet alleen in goede maar ook in slechte tijden nooit verstek laten gaan. Zij inspireren ons en het elftal gewoon om met elkaar te bouwen aan iets leuks´´.


Gerard Peters is de vader van de DFC-keepers Danny en Michael Peters. Hij maakte tot voor kort deel uit van het jeugdbestuur van DFC. Zijn vrouw Henny – ook altijd present – staat eveneens te boek als buitengewoon sportief. Ze won begin dit jaar de Darts Titel DFC bij de dames. Met zijn zonen is Gerard ook lid van de Raad van Elf van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure.


Met Cees en Ton wenst ook de redactie van de website Gerard en zijn familie de komende dagen veel sterkte toe.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com