LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marlon Kramer man of the match

31 maart 2008 1566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marlon Kramer man of the match

Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en dan kan de jury het eindklassement om de Lambert Janssen Wisseltrofee opmaken. Wie wordt er bij DFC de Speler van het Jaar?


Doelman Danny Peters, Marco van Woerkom, Ernst de Pee, Robin Ramesar, Davut Sahan, Coskun Altintas, Davey Bommel, Dennis Raaymakers of toch Maarten Zilverschoon? Zij allen voldoen op dit ogenblik in elk geval aan het criterium in 75% van alle wedstrijden in actie te zijn gekomen. In en tegen Streefkerk verdiende het negental zaterdagmiddag weer extra punten voor de trofee, met uitzondering van Dennis Raaymakers, die een schorsing uitzat.


De meeste punten gingen echter naar Marlon Kramer (foto), die als linksback een meer dan uitstekende wedstrijd afleverde. Met een gemiddelde van een “8” was Marlon (20) voor de rapporteurs in en tegen Streefkerk voor DFC de man of the match.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com