LAMBERT JANSSEN TROFEE: Maarten Zilverschoon speler van de week

3 maart 2008 555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Maarten Zilverschoon speler van de week

Na zijn wat mindere wedstrijd tegen Asperen was Maarten Zilverschoon zaterdagmiddag in en tegen Groot Ammers op het veld weer nadrukkelijk aanwezig. De jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee riep de DFC-spits dan ook uit tot speler week.


Zijn fraaie doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd, waarmee de eindstand op 2-2 kwam, was hier mede debet aan. Zoals ook de afgemeten voorzet die Davut Sahan in staat stelde om de 1-1 op het scorebord te laten verschijnen. Met deze twee belangrijke acties bleef Zilverschoon in de strijd om the man of the match doelman Danny Peters en laatste man Merijn van Groesen nipt voor. Beide spelers kregen van de rapporteurs eveneens een dikke voldoende voor hun optreden in het ooievaarsdorp.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com