LAMBERT JANSSEN TROFEE: Keeper Danny Peters man of the match

17 maart 2008 629x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Keeper Danny Peters man of the match

Danny Peters is tegen SVS ’65 door de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee uitgeroepen tot man of the match. De doelman van DFC keepte een meer dan uitstekende wedstrijd en behoedde zijn elftal zeker in de tweede helft voor enkele tegentreffers. Zodoende kon het Dordtse rood-en-wit de magere 2-1 voorsprong behouden, om vervolgens ook in de strijd om de derde periodetitel in de vierde klasse C goede zaken doen.


Met zijn optreden tegen SVS ’65 scoorde Danny Peters in de ogen van de rapporteurs een ‘vette’ 7. Eén speler van DFC benaderde dat cijfer en dat was Robin Ramesar. De middenvelder was zaterdagmiddag nadrukkelijk aanwezig met twee inleidende acties, die even zovele doelpunten opleverden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com