LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst de Pee opnieuw man van de wedstrijd

10 maart 2008 703x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst de Pee opnieuw man van de wedstrijd

Als doelpuntenmaker bij Arkel was DFC-aanvaller Robin Ramesar dicht bij zijn eerste uitverkiezing tot speler van de week. De jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee zag afgelopen zaterdag echter nog meer lichtpuntjes.


Zo waren de rapporteurs eveneens zeer te spreken over het spel van Merijn van Groesen, Marco van Woerkom, Stephan van Beusekom en Marlon Kramer. De titel van man of the match was echter opnieuw weggelegd voor Ernst de Pee. Zijn inzet en spelopvatting werken binnen het elftal aanstekelijk en drijven DFC daardoor naar betere prestaties.


Ernst verstevigde met zijn uitverkiezing zijn plaats in de top van de ranglijst om de Lambert Janssen Wisseltrofee (DFC-speler van het Seizoen). Onder andere doelman Danny Peters, Marco van Woerkom, Dennis Raaymakers en spits Maarten Zilverschoon zijn ook kandidaten om voor deze prijs in aanmerking te komen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com