Kampgangers vanmiddag vertrokken***Zondag Kijkmiddag voor bezoekers

1 maart 2008 515x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kampgangers vanmiddag vertrokken***Zondag Kijkmiddag voor bezoekers

Vanmiddag (vrijdag 21 maart) is het traditionele Paaskamp voor de jongste jeugd van DFC begonnen. Het wordt deze keer gehouden in en rond de kampeerboerderij ´t Uilenest in het Noord-Brabantse Geldrop. Om half twee vertrok het gezelschap van EAGO-touringcar vanaf het parkeerterrein van DFC. Diverse ouders waren ondanks het natte weer aanwezig om de jongeren uit te zwaaien.


Nieuw dit jaar is een Kijkmiddag voor ouders en andere bekenden. Die wordt  a.s. zondag 23 maart (Eerste Paasdag) tussen een en vijf uur gehouden. Vanzelfsprekend in ´t Uilenest (adres zie link onderaan).


Het gezelschap pupillen (D, E en F) en leiders ´openen´ het kamp vanavond met de eerste spelonderdelen van de zogeheten DFC Masters plaats: een quiz en een reflectorenspel. Die DFC Masters vormen de rode draad van het Paaskamp. Zaterdag staan onder meer een puzzeltocht, honkbal, voetvolleybal, een ballonnenspel en een dropping op de agenda. Zondag, Eerste Paasdag, komen onder meer touwtrekken en een voetbal carrousel aan de beurt.


Het Paaskamp beleeft maandag Tweede Paasdag zijn slotdag. Omstreeks half vijf die middag wordt het gezelschap terugverwacht in Dordrecht. In het clubgebouw vindt daarna de prijsuitreiking van de DFC Masters plaats en ontvangt iedere deelnemer aan herinnering.   www.het-uilenest.nl


BIJGAAND EEN FOTOREPORTAGE VAN HET VERTREK

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com