JEUGD: DFC C1 klopt Rijsoord C1 (6-2) en rukt op naar de derde plaats

4 maart 2008 741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC C1 klopt Rijsoord C1 (6-2) en rukt op naar de derde plaats

De C1-junioren van DFC triomfeerden dinsdagavond voor de competitie op eigen veld met 6-2 over Rijsoord C1.  Met de volle winst in deze inhaalwedstrijd rukte DFC C1 op naar de derde plaats in de rangschikking met 27 punten uit 11 wedstrijden. De ploeg heeft hiermee het leidende duo Heerjansdam C1 (15 gespeeld – 34 punten) en EBOH C2 (12-31) weer vol in het vizier.


,,Ondanks het winterse weer waren de weergoden ons goed gezind, want tot de laatste vijf minuten van de wedstrijd bleef het droog´´, aldus leider Johan van Ammelrooy. DFC kwam al snel op een riante en beslissende 3-0 voorsprong. Kusay Pekince zorgde met een lobje over de keeper na een verre ingooi van Ahmet Durusoy over de verdediging, voor de openingstreffer. Emre Ozdal (strak langs de keeper geschoten, na een verre ingooi van Moreno Cretella) en Faruk Aktas (verre voorzet die over de keeper heen ging en direct in de verre hoek viel) bouwden de voorsprong uit naar 3-0.


Rijsoord scoorde nog voor rust tegen, maar na de hervatting bleef de DFC-doelpuntenmachine op volle toeren draaien. Chris Lucas (foto) speelde zichzelf vrij voor de Rijsoord-keeper en schoof vanaf links de bal in de verre hoek: 4-1. Chris zorgde ook voor de 5-1 door een rush over rechts af te ronden met een boog langs de keeper in de verre hoek. Nadat Rijsoord de achterstand had verkleind tot 5-2, bepaalde Emre Ozdal  de eindstand op 6-2. Eerst mikte hij op de paal om in de rebound alsnog binnen te schieten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com