JEUGD (3): Weer een prachtige overwinning voor pupillen DFC F1

15 maart 2008 571x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Weer een prachtige overwinning voor pupillen DFC F1

Van de F-pupillen van DFC behaalde F1 vanmorgen een fraaie overwinning bij VVGZ F3 (0-6). De overige F-teams waren minder succesvol. F2 verloor bij Wieldrecht F6 met 4-2 terwijl F3 en F4 thuis onderuit gingen tegen resp. Papendrecht F7 (3-7) en Pelikaan F9 (2-7).


*VVGZ F3 – DFC F1 0-6 – En weer een prachtige overwinning door mooi samenspel. ,,Daar zijn wij als trainers en leiders zeer trots op´´, aldus Adrie de Weerdt. ,,En niet te vergeten de goede passjes naar elkaar richting het doel van VVGZ. Voor rust scoorde Dylan twee keer na mooi aangespeeld te zijn door Marco en Bilaal. Brenton zorgde met een mooie kopbal voor de 0-3 bij rust. Onze keeper Fatih stopte nog twee schoten op zijn doel´´.


,,De tweede helft was nog maar net begonnen toen Dylan zijn derde doelpunt scoorde op voorzet van Bilaal. Enkele minuten later scoorde Nicky, onze hoekschoppen-nemer, direct uit een corner 0-5. Zijn broer Stefan sloot de wedstrijd af met een prachtig doelpunt: 0-6´´, aldus Adrie de Weerdt.


DFC F1 bestond vandaag uit: Dylan, Marco, Stefan, Nicky, Bilaal, Brenton, Lars, Jordy en Fatih.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com