JEUGD (2): Geen zeges voor DFC C1 en D1 in topduels

29 maart 2008 635x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Geen zeges voor DFC C1 en D1 in topduels

Het is DFC C1 vanmorgen niet gelukt koploper EBOH C2 te bedwingen. De topper aan de Schenkeldijk eindigde onbeslist (1-1).


Voor de aftrap stond EBOH bovenaan met 43 punten uit 16 wedstrijden; de score van DFC was toen 13 gespeeld 33 punten. Door het gelijkspel bleef de kloof even groot. DFC C1, dat eerder thuis met 4-1 won van EBOH, moet nu hopen op misstappen van de Schenkeldijkers wil de ploeg het seizoen afsluiten met het kampioenschap.


Bij rust stond het vanmorgen nog dubbelblank. Kort na rust opende Chris Lucas (foto) voor DFC de score met een fraaie solo. Vlak voor tijd kwam EBOH alsnog langszij uit een vrije trap. Het gelijkspel was volgens kenners terecht – de ploegen ontliepen elkaar nauwelijks in kracht.


*DFC D1 zag de titel vanmorgen helaas aan de neus voorbijgaan. Uit bij Oranje Wit D2 werd met 1-0 verloren. Het verlies van DFC was niet terecht. Oranje Wit kwam nauwelijks over de middellijn. Toen dat een keer gebeurde was het ook meteen raak. DFC D1 kreeg nog diverse kansen om minimaal een punt uit het duel te slepen, maar slaagde er niet een het net te treffen. Oranje Wit D2 nam door de winst de leiding over met 39 punten uit 13 wedstrijden. DFC D1 zakte naar stek twee met nu 37 punten uit 16 wedstrijden.


**Van de F-pupillen van DFC kwam alleen F2 tot winst. Bij ASWH F8 werd het 3-5. De overige F-pupillen verloren.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com