JEUGD (2): DFC C1 te sterk voor Papendrecht (5-0)**Ook zege DFC D2

8 maart 2008 620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC C1 te sterk voor Papendrecht (5-0)**Ook zege DFC D2

DFC C1 klopte vanmiddag thuis Papendrecht C2 met 5-0 na een 3-0 ruststand. Het team bleef zodoende ferm aanwezig in de kopgroep. DFC was heer en meester, maar verzuimde na rust de score verder op te voeren.


In het door scheidsrechter Jan Boet uitstekend geleide duel kwamen de goals op naam van Serhat Kavak, Emre Ozdal, Aaron Peres Maria en Chris Lucas (2x). Met name de tweede goal van Chris (5-0) was een beauty – een fraaie lob over de uitgelopen Papendrecht-keeper.


*DFC D1 verloor bij Nieuw Lekkerland D1 met 5-0. De nederlaag was fors maar geflatteerd. DFC verspeelde zo de leiding in het klassement. Nieuw Lekkerland is de nieuwe koploper met 33 punten uit 11 duels, gevolgd door DFC D1 met 31 uit 13.


*DFC D2 zegevierde thuis fraai met 3-0 over Oranje Wit D5 na een 2-0 ruststand. De doelpunten kwamen op naam van Nigel Dikhoff (1-0), Joey Besemer (2-0) en Aldair Wernet (3-0).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com