JEUGD (1): Overwinningen voor DFC A1 en DFC A2

29 maart 2008 789x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Overwinningen voor DFC A1 en DFC A2

DFC A1 won vandaag in Tilburg met 0-2 van RKTVV A1 na een dubbelblanke ruststand. De DFC-goals kwamen op naam van het spitsenduo Marvin Hooplot en Ibo Karasahin. Vooral de treffer van de laatste was een gelukkig juweeltje.


Met de winst versterkte de ploeg van trainer Frank Zwakhals zijn plek in het linker rijtje. Een kampioenschap zit er overigens niet meer in.


DFC draaide voor rust niet naar de wens van Frank Zwakhals. ,,De aansluiting van achter klopte niet waardoor we in de moeilijkheden kwamen. RKTVV kreeg zo makkelijk ruimte en diepgang voor de twee snelle spitsen.´´ In de pauze verving Kevin Verstegen als laatste man Jelle Cové en verrichtte Zwakhals ook wat omzettingen. ,,Dat gaf meer rust waardoor we meer grip kregen op de wedstrijd. Maar na de 0-2 voorsprong sloop er weer wat gemakzucht in de groep’’, waarschuwde de trainer vooral met het oog op de belangrijke bekerwedstrijd woensdagavond uit bij EBOH A1.


Opstelling DFC A1: Koen van Torenburg, Matthijs Jongeneel, Jelle Cové (46m Kevin Verstegen), Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Joey Goossens, Firat Kayner, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai (46m Hikmet Uysal), Ibo karasahin, Marvin Hooplot.De topwedstrijd in de hoofdklasse B van de A-junioren tussen RKDVC en Oranje Wit eindigde doelpuntloos. Daarmee behield koploper Oranje Wit z’n voorsprong van vier punten op RKDVC met nog drie wedstrijden voor de boeg.


Uitslagen hoofdklasse B A-junioren van vanmiddag:  Dongen – Oosterhout 1-2, Pelikaan – Theole 0-1, RKDVC – Oranje Wit 0-0, VVGZ – SAB 0-3, Wieldrecht – Uno Animo 2-3, RKTVV – DFC 0-2.


Stand: Oranje Wit 19-48, RKDVC 19-44, Theole 19-35, Dongen 19-35, DFC 17-28, VVGZ 15-26, SAB 19-21, Wieldrecht 19-18, Uno Animo 19-18, Pelikaan 16-17, RKTVV 18-14, Oosterhout 19-6.


*DFC A2 triomfeerde vanmiddag thuis met 7-2 over Dubbeldam A2. Bij rust leidde DFC al met 2-0. De zege was dik verdiend. Vooral na de hervatting draaide de ploeg van trainer Marvin Langevoort uitstekend. De goals kwamen op naam van Mustafa Aynihan (3x),  Kursay Pekince, Aron Ciftci, Aaron Peres Maria en Merwin Lengo. DFC-keeper Ramasan Tekin stopte nog een strafschop.


Het was voor het eerst sinds weken dat DFC A2 in actie kwam. De voorbij weken werd menige wedstrijd afgelast. Bijgaand foto’s van DFC A2 tegen Dubbeldam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com