Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | GROOT AMMERS – DFC (2): Gelijkspel stemt tevreden, maar er was kans op meer
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

GROOT AMMERS – DFC (2): Gelijkspel stemt tevreden, maar er was kans op meer

1 maart 2008 578x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GROOT AMMERS – DFC (2): Gelijkspel stemt tevreden, maar er was kans op meer

Van tevoren boezemde Groot Ammers, de nummer twee van de ranglijst in de vierde klasse C, het nodige ontzag in. Na afloop was vriend en vijand het er over eens dat er voor DFC zaterdagmiddag in het ooievaarsdorp meer was weggelegd dan een 2-2 gelijkspel. Vooral in de eerste half uur van de wedstrijd verzuimden de bezoekers de wedstrijd al in een vroegtijdig stadium te beslissen. Er waren in deze periode opgelegde kansen voor onder andere Robin Ramesar en Coskun Altintas. Geheel tegen de gang van de zaken in, viel vervolgens de 1-0 voor Groot Ammers, dat in Danny van Vliet zijn doelpuntenmaker kende.


De snelle gelijkmaker van Davut Sahan op aangeven van Maarten Zilverschoon herstelde twee minuten later de verhoudingen. Zilverschoon was nauwelijks een kwartier later dicht bij de 1-2, maar een foutje van DFC-doelman Danny Peters deed de wedstrijd opnieuw kantelen. De goalie van de Dordtenaren onderschatte een hoekschop van ex-DFC’er Dennis van Munster waardoor Henry Ouwerkerk raak kon koppen. Door de 2-1 raakte DFC zeker in de beginfase van de tweede helft in de moeilijkheden. Groot Ammers was op zoek naar de knock-out van de tegenstander, maar Khalid Bendami, Danny van Vliet en Dennis van Munster strandde continue op DFC-doelman Danny Peters, die zich herstelde van zijn eerdere misser.


Met een poging van Stephan van Beusekom tegen de lat en een inzet Davut Sahan in dezelfde aanval tegen de binnenkant van de paal was DFC weer dicht bij de gelijkmaker. Deze volgde echter toch in de slotminuut van de wedstrijd na een uitstekend genomen vrije trap van Maarten Zilverschoon: 2-2. Merijn van Groesen was vervolgens in de slotfase nog dicht bij de winnende treffer, maar strandde op doelman Wilco de Pender.   


Groot Ammers-DFC 2-2 (2-1). 16. Danny van Vliet 1-0, 18. Davut Sahan 1-1, 39. Henry Ouwerkerk 2-1, 90. Maarten Zilverschoon 2-2. Scheidsrechter: Van Broekhoven.


Opstelling DFC: Danny Peters; Davey Bommel, Merijn van Groesen, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel; Robin Ramesar, Ernst de Pee, Stephan van Beusekom (84. Martijn van der Waal), Coskun Altintas (60. Dennis Raaijmakers), Davut Sahan (72. Marlon Kramer), Maarten Zilverschoon. Wissels niet in actie: Michael Peters, Louisiano Trinidad.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com