Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | GROOT AMMERS – DFC (1): Knap gelijkspel bij hoogvlieger (2-2)
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

GROOT AMMERS – DFC (1): Knap gelijkspel bij hoogvlieger (2-2)

1 maart 2008 596x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GROOT AMMERS – DFC (1): Knap gelijkspel bij hoogvlieger (2-2)

DFC veroverde vanmiddag een knap punt door 2-2 gelijk te spelen bij hoogvlieger Groot Ammers. Afgaande op het aantal kansen had DFC zelfs de volle buit kunnen bemachtigen. DFC bewees in elk geval andermaal dat het kwalitatief nauwelijks de mindere is van de ploegen die de top van de vierde klasse C bevolken. Werd voor de winterstop de ijzersterke koploper SVW bedwongen (3-3), vanmiddag domineerde DFC zelfs lange tijd uit bij Groot Ammers, de nummer twee in de algemene rangschikking.


Met de 2-2 behield de ploeg van trainer Laurens Gerlich een minieme kans op de tweede periodetitel. DFC moet dan in elk geval volgende week zijn negende en laatste duel voor die periode uit bij Arkel winnen en vervolgens hopen dat de concurrentie het laat afweten. DFC moest vanmiddag wel echt zwoegen om een derde achtereenvolgende nederlaag te voorkomen. Pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd kwam de dik verdiende 2-2 op het bord toen Maarten Zilverschoon een vrije trap vanaf de punt van de zestien onberispelijk binnenknalde. Ook in DFC´s eerste goal had Maarten Zilverschoon een aandeel – een vrije trap van zijn voet werd door Davut Sahan fraai binnengekopt (1-1).


In de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal stonden vandaag zes inhaalwedstrijden op het programma die golden voor zowel de tweede als de derde periode. De uitslagen met tussen haakjes de periode; Groot Ammers – DFC 2-2 (2de periode), Leerdam Sport – Asperen 0-1 (2de), Drechtstreek – SVW 0-1 (3de), HSSC – SVS 2-2 (3de) en Noordeloos – Streefkerk 1-4 (3de). Unitas – Lekvogels (2de) werd opnieuw afgelast.


Stand: SVW 16-42, Groot Ammers 19-37, Drechtstreek 18-35, HSSC 19-35, Arkel 19-31,Streefkerk 18-28, Lekvogels 18-27, DFC 17-26, Asperen 18-26, SVS 17-22, Leerdam Sport 19-20, Unitas 16-12, Noordeloos 18-7, SC Emma 18-6.

2de periode (9 wedstrijden): SVW 7-17 (won al 1ste periode), Groot Ammers 8-17, HSSC 8-16, Drechtstreek 7-15, SVS 7-15, DFC 8-14, Asperen 8-14, Streefkerk 7-10, Arkel 8-10, Lekvogels 7-9, Leerdam Sport 8-10, Unitas 6-3, Noordeloos 7-0, SC Emma 8-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com