GROOT AMMERS – DFC (3): Geen gezichtsverlies voor trainer Gerlich

1 maart 2008 1826x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GROOT AMMERS – DFC (3): Geen gezichtsverlies voor trainer Gerlich

Gezichtsverlies heeft Laurens Gerlich vanmiddag in zijn woonplaats Groot Ammers in elk geval niet geleden. DFC speelde tegen de plaatselijke voetbalvereniging met 2-2 gelijk. De trainer van de Dordtenaren toonde zich na afloop tevreden met het resultaat. “Ik ben blij dat wij hier een puntje halen. Beide ploegen kunnen met deze uitslag leven.”


Het duel tegen Groot Ammers was een wedstrijd met wisselende kansen. Het wedstrijdbeeld was bijzonder grillig. “In de eerste helft moeten wij twee, misschien zelfs wel drie doelpunten maken,” aldus Gerlich. “Maar dan krijgen wij een paar domme goals tegen. Zodoende kende Groot Ammers halverwege de wedstrijd een 2-1 voorsprong.


De thuisclub kreeg vervolgens kansen op meer, maar verzaakte in de afwerking. Of DFC-doelman Danny Peters was een te grote sta-inde-weg.


Met pogingen tegen paal en lat was het Dordtse rood-en-wit na een dik kwartier in de tweede helft dicht bij de gelijkmaker. Uiteindelijk voorkwam spits Maarten Zilverschoon in de slotminuut van het duel voor DFC een derde nederlaag in successie. Zijn vrije trap belandde voor Wilco de Pender, de goalie van Groot Ammers, kansloos tegen de touwen: 2-2. DFC-trainer Laurens Gerlich kon daardoor met opgeheven hoofd het veld verlaten. “Het resultaat is in orde.” Al was er in Groot Ammers voor DFC misschien wel meer mogelijk geweest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com