Groeten van het Paaskamp: alles oké ondanks een gebroken touw

23 maart 2008 531x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groeten van het Paaskamp: alles oké ondanks een gebroken touw

We beleven dit jaar een witte Pasen, maar dat heeft geen invloed op de sfeer tijdens het traditionele Paaskamp van de DFC-jeugd (pupillen) in het Noord-Brabantse Geldrop. Het weer was daar vandaag zo mooi dat alle buitenactiviteiten konden doorgaan.


Even leek het er op dat het spelonderdeel touwtrekken abrupt moest worden afgebroken. Kennelijk zorgde te veel fanatisme voor een gebroken touw, waarna er heel wat improvisatietalent aan te pas moest komen om letterlijk de eindjes aan elkaar te knopen. De vader van D2-pupil Nigel Dikhoff was er getuige van en had zijn camera meegenomen. Vader Richard zond enkele foto´s van vandaag naar de website, waarvan we er negen plaatsen. Richard dank!


Vader Dikhoff was een van de diverse ouders die vanmiddag gebruik maakten van de zogeheten Kijkmiddag om de Paasactiviteiten in kampeerboerderij ´t Uilenest te volgen. Hij constateerde ´dat het mooi weer was en de catering uitstekend was verzorgd´. Zoals al gezegd konden de diverse buitenactiviteiten doorgaan. Ze vormden onderdeel van de traditionele DFC Masters waarbij de jeugdige deelnemers op diverse onderdelen (o.m. puzzeltocht, honkbal, voetvolleybal, touwtrekken en een voetbalcarrousel) op de proef worden gesteld. Uiteindelijk levert dat een klassement en dus ook een winnaar op. Wie dat is wordt maandagmiddag pas bekend. Het Paaskamp beleeft Tweede Paasdag zijn slotdag. Omstreeks half vijf wordt het gezelschap terugverwacht in Dordrecht. In het clubgebouw vindt daarna de prijsuitreiking van de DFC Masters plaats en ontvangt iedere deelnemer aan herinnering.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com