DFC – SVS´65 (4): Pupil van de Week Danny van Es brengt DFC geluk

15 maart 2008 1699x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SVS´65 (4): Pupil van de Week Danny van Es brengt DFC geluk

Danny van Es (7) was vanmiddag Pupil van de Week bij DFC tegen SVS´65. En dat bracht geluk want DFC won met 2-1. Danny komt uit een ware DFC-familie. Zijn moeder Anneke en zijn vader Gert-jan zijn zeer actieve kaderleden en zijn zus Kelly speelt sinds kort in het meisjesteam van DFC. Met zoveel DFC-bloed in de aderen kon de selectie niet anders dan een goed resultaat neerzetten. En dat lukte.


Zoals gebruikelijk  woonde de Pupil van de Week vooraf de lunchbespreking van DFC bij. Daarna mocht hij met de selectie deelnemen aan de warming-up. Tussen DFC´s aanvoerder Ernst de Pee en de scheidsrechter in, betrad hij kort voor half drie de wedstrijdarena om te toss bij te wonen, nog even op de foto te gaan met arbiter, grensrechters en aanvoerders en vervolgens de symbolische aftrap te verrichten.


Na afloop ontving Danny de gebruikelijke, van de handtekeningen van spelers en begeleiders voorziene wedstrijdbal. Op zijn verzoek werd die uitgereikt door DFC-captain Ernst de Pee.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com