DFC – SVS´65 (3): ´Wedstrijd om snel te vergeten, maar punten zijn binnen´

15 maart 2008 1745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SVS´65 (3): ´Wedstrijd om snel te vergeten, maar punten zijn binnen´

De drie punten, die DFC vandaag tegen SVS ’65 behaalde, vergoedden veel. “Maar het is een wedstrijd om snel te vergeten,” vond de Dordtse trainer Laurens Gerlich. “Alleen in het eerste en laatste kwartier van de wedstrijd is er door ons goed gevoetbald. Verder was het niets.”


Dat DFC alsnog met een 2-1 zege van het veld stapte, was in de tweede helft in belangrijke mate te danken aan de doelman van de thuisclub. “Tot twee keer toe, bij een 1-1 stand, sleepte Danny Peters ons er door heen,” complimenteerde Gerlich zijn keeper. “Het is tweede keer op rij dat wij een beetje geluk kennen,” vervolgde de DFC-trainer zijn verhaal.


Met een gelijkspel tegen SVS ’65 was Gerlich daarom in de slotfase van het duel al tevreden geweest. Alleen invaller en A-jeugdspeler Ibo Karasahin dacht daar anders over. Hij rondde een fraai opgezette aanval via Robin Ramesar resoluut af: 2-1.


Het blijft voor trainer Laurens Gerlich echter een raadsel waarom zijn elftal in een competitieduel zoveel mindere perioden kent. “Tijdens de trainingen verloopt alles goed. Waarom dat op een zaterdag niet tijdens de gehele wedstrijd?,” vraagt de inwoner van Groot Ammers zich af. “Maar deze drie punten tegen SVS zijn wel heel belangrijk,” vindt de trainer van DFC. “We blijven op twee fronten meedoen.” Zoveel in de reguliere competitie als in de strijd om de derde periode-titel zijn de Dordtenaren namelijk nog kansrijk om deelname aan de nacompetitie in de vierde klasse C af te dwingen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com