Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC KLOPT STREEFKERK (2): “Hé, DFC speelt met een ander elftal”
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC KLOPT STREEFKERK (2): “Hé, DFC speelt met een ander elftal”

29 maart 2008 1921x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC KLOPT STREEFKERK (2): “Hé, DFC speelt met een ander elftal”

“Dit is een heel ander elftal als in de eerste wedstrijd tegen ons,” merkte een supporter van Streefkerk vanmiddag terloops op. De man was niet te overtuigen, dat het elftal van DFC vergeleken met de competitiestart in september nauwelijks enige wijziging had ondergaan. “Mijnheer, u kunt mij nog meer vertellen, maar ik geloof ik u niet. Met Drechtstreek is dit de beste ploeg in onze klasse.” Een groter compliment kan trainer Laurens Gerlich en zijn spelers dit seizoen niet worden gemaakt.


Ook bij de tegenstanders valt ondertussen de vooruitgang, die het Dordtse rood-en-wit, in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal maakt op. Het jeugdige team kan af en toe nog wisselvallig zijn, maar de resultaten zijn zeker in de tweede seizoenshelft naar behoren. Zelfs zo dat DFC nog op twee fronten meedingt naar een mogelijke nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.


In en tegen Streefkerk kenden de Dordtenaren al vroeg de pech om de achtervolging in te zetten na een snelle 1-0 achterstand. Het was Amel de Jong, die even aan de aandacht van de DFC’ers ontsnapte, om vervolgens doelman Danny Peters te passeren. De thuisclub kreeg vervolgens kansen op meer, maar rond het half uur namen de Dordtenaren de wedstrijd in handen. DFC won vanaf dat moment, mede door de onverzettelijkheid van Ernst de Pee, de slag op het middenveld. Het stelde Robin Ramesar (foto) met een individuele actie in de 37ste minuut in staat om de 1-1 aan te tekenen. Met een uitgekiende lob passeerde hij doelman Arjan Grootenman.


De gelijkmaker was voor DFC een stimulans om de tegenstander nog meer onder druk te zetten. Ernst de Pee was in de tweede helft met een afstandsschot dicht bij een huldiging, die tien minuten later volgde. Martijn van der Waal bekroonde zijn goede optreden als invaller door met een individuele actie Davut Sahan volledig vrij te spelen, die vervolgens met succes afrondde.


De 1-2 kwam voor DFC vervolgens nauwelijks meer in gevaar. Het moegestreden Streefkerk gaf zelfs zoveel ruimte weg, dat voor de Dordtenaren een grotere overwinning mogelijk was geweest.  (Verslag Peter de Roo)   


Streefkerk-DFC 1-2 (1-1). 11. Amel de Jong 1-0, 37. Robin Ramesar 1-1, 73. Davut Sahan 1-2.


Opstelling DFC: Danny Peters; Davey Bommel, Jeroen Kleinhuis (76. Erik Bouwens), Marco van Woerkom, Marlon Kramer; Coskun Altintas, Ernst de Pee, Davut Sahan, Stephan van Beusekom (61. Martijn van der Waal); Robin Ramesar, Maarten Zilverschoon (90+2 Louisiano Trinidad).


Bijzonderheden: Robert Langevoort verving Marco Franken bekwaam als grensrechter. Veel DFC-getrouwen waren in Streefkerk getuigen van de triomf. Hulde!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com