Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC KLOPT STREEFKERK (1): DFC nu met 15 uit 5 alleenheerser in 3de periode
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC KLOPT STREEFKERK (1): DFC nu met 15 uit 5 alleenheerser in 3de periode

29 maart 2008 741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC KLOPT STREEFKERK (1): DFC nu met 15 uit 5 alleenheerser in 3de periode

DFC deed vanmiddag uitstekende zaken door uit bij Streefkerk verdiend met 1-2 te triomferen. Daarmee schudde de ploeg van trainer Laurens Gerlich een serieuze concurrent in de strijd om de derde periodetitel voorlopig van zich af. Bovendien verloor een andere rivaal, Arkel, thuis met 1-2 van SVW waardoor DFC nu geheel alleen bovenaan staat in de periodestand.


DFC kwam snel met 1-0 achter maar was en bleef de gevaarlijkste ploeg. Met een prachtige lob zorgde na ruim een half uur Robin Ramesar (foto) voor de terechte gelijkmaker. Streefkerk kwam sporadisch van de eigen helft af. Na de hervatting behield DFC het overwicht. Halverwege het tweede bedrijf was Davut Sahan namens DFC alert en effectief op aangeven van invaller Martijn van der Waal (1-2). DFC loerde daarna op counters en gaf zelf amper wat weg.


Uitslagen vierde klasse C van vanmiddag:  Arkel – SVW 1-2, Asperen – Groot Ammers 3-2, HSSC – Unitas 1-0, Leerdam Sport – Noordeloos 2-0, SC Emma – Drechtstreek 3-2, SVS –Lekvogels 1-3, Streefkerk – DFC 1-2.


Stand: SVW 20-51, Groot Ammers 23-43, Drechtstreek 22-39, Asperen 23-39, HSSC 21-38, DFC 22-38, Arkel 22-34, Streefkerk 23-32, Lekvogels 22-31, SVS 21-26, Leerdam Sport 23-23, Unitas 21-21, SC Emma 21-12, Noordeloos 22-8.


3de periode (9 wedstrijden): DFC 5-15, Arkel 5-12, SVW 5-12, Lekvogels 6-12, Streefkerk 6-10, Asperen 6-10, SC Emma 4-9, Groot Ammers 6-6, Leerdam Sport 6-6, HSSC 5-5, SVS 6-5, Drechtstreek 5-4, Unitas 5-4, Noordeloos 6-1.


*Eindredacteur Fred van Dongen van de website ontving foto´s van de wedstrijd Streefkerk – DFC (1-2), die zijn gemaakt door Simone Janssen, de vriendin van selectiespeler Michael Peters. Bijgaand wat beeldmateriaal van haar hand. ´Simone, geweldig. Dank!´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com