DFC – GROOT AMMERS (4): Jarige tweeling, kleurplaten en persconferentie…

22 maart 2008 2604x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – GROOT AMMERS (4): Jarige tweeling, kleurplaten en persconferentie…

De tweeling Winnie (Klop) en Marjan (Evers) vierde vandaag z´n  48ste verjaardag. Beide dames draaien regelmatig bardiensten in de kantine. De selectie van DFC 1 beloonde de zussen hiervoor op hun verjaardag met een fraai boeket.  De fleurige verjaarscadeaus werden voor de wedstrijd DFC tegen Groot Ammers in de bestuurskamer aan de dames uitgereikt door de leiders Cees van Woerkom en Ton Lucas van DFC 1. Dames, ook namens de redactie van de website van harte gefeliciteerd en ga zo door!


*Heel wat pers volgde vanmiddag het topduel tussen DFC en Groot Ammers. AD De Dordtenaar (Jan Volwerk) en Dordt Centraal (Hans Boender) hadden eigen verslaggevers gestuurd. Ook waren ze present met de fotografen Henk Veenstra en Michel Sterrenberg. De laatste stelde tevens wedstrijdbeelden beschikbaar aan de website van DFC. Waarvoor dank.


Voor de gebruikelijke napraat week het persgezelschap inclusief DFC´s website-verslaggever Peter de Roo na afloop uit naar de bestuurskamer waar DFC-trainer Laurens Gerlich de nodige vragen vlot beantwoordde. Eindredacteur Fred van Dongen (oud-AD-journalist) van DFC´s website en tevens pr-man van de club: ,,De pers laten we niet in de kou staan. En koud was het na afloop. Je voelde als het ware de temperatuur zakken. Vandaar deze geste´´. DFC – Groot Ammers kreeg zo nog meer de allure van een echte topwedstrijd.


**Voorafgaand aan de wedstrijd hielden de kabouters en F-pupillen van DFC hun gebruikelijke Paasfeestje (zie verder op de site). Dat eindigde met een artistieke opgave, het inkleuren van tekeningen. Enkele spelers van DFC 1 konden niet nalaten ook de kleurpotloden ter hand te nemen. Ze zorgden voor fleurige prenten, die duidelijk maakten dat ze in prima stemming verkeerden. Dat werd tijdens de topwedstrijd tussen DFC en Groot Ammers nog eens extra bewezen. DFC won, onttroonde zo Groot Ammers en nestelde zichzelf aan de top van de derde periode.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com