DFC – GROOT AMMERS (2): DFC te sterk voor koploper Groot Ammers (3-2)

22 maart 2008 611x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – GROOT AMMERS (2): DFC te sterk voor koploper Groot Ammers (3-2)

DFC is nog volledig in de strijd om het slot van de competitie met een uitermate goed gevoel te beleven. Na de 3-2 zege op Groot Ammers kan er zelfs nog op twee manieren de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse van het zaterdagamateurvoetbal worden bereikt. Voorwaarde is echter dat er in de slotfase van het seizoen geen misstappen worden gemaakt. Tegen Groot Ammers  maakten de Dordtenaren een goede stap in de juiste richting door de koploper in de vierde klasse C te onttronen.


Op de 3-2 zege van DFC in eigen huis viel niets af te dingen; hoewel het slotoffensief van Groot Ammers de thuisclub nog eventjes in verlegenheid bracht. Met twee doelpunten in vier minuten tijd rammelden de bezoekers nadrukkelijk aan de deur, om vervolgens toch van een koude kermis thuis te komen.


Bij DFC was Maarten Zilverschoon zeker in de eerste helft van de wedstrijd de meest opvallende speler van het veld. De fraaie 1-0 na 18 minuten kende vlak voor rust een vervolg, zodat Groot Ammers na de hervatting wel gedwongen was om alle risico’s over boord te zetten. Met de 3-0 van Robin Ramesar leek DFC in veilige haven, maar de tegentreffer van Danny van Vliet van Groot Ammers maakte er nog een spannend slot van. Zeker nadat Floris Renes voor de bezoekers uit een vrije trap nog de 3-2 aantekende. Maar dat was dik in blessuretijd. (PdeR)


DFC-Groot Ammers 3-2 (2-0). 18. Maarten Zilverschoon 1-0, 43. Maarten Zilverschoon 2-0, 74. Robin Ramesar 3-0, 88. Danny van Vliet 3-1, 90+2 Frolis Renes 3-2. Scheidsrechter: Van der Waart.


Opstelling DFC: Danny Peters; Dennis Raaijmakers, Jeroen Kleinhuis, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel; Coskun Altintas, Ernst de Pee, Davut Sahan, Stephan van Beusekom; Robin Ramesar (84. Ibo Karasahin), Maarten Zilverschoon (67. Louisiano Trinidad).
Gesloten voor reacties