Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC – GROOT AMMERS (1): Leider onttroond, DFC na zege koploper 3de periode
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC – GROOT AMMERS (1): Leider onttroond, DFC na zege koploper 3de periode

22 maart 2008 618x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – GROOT AMMERS (1): Leider onttroond, DFC na zege koploper 3de periode

DFC deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse C. De formatie van trainer Laurens Gerlich versloeg koploper Groot Ammers met 3-2. Bij rust leidde DFC met 2-0 door twee treffers van spits Maarten Zilverschoon. Een kwartier voor tijd zorgde Robin Ramesar voor 3-0 en leek de wedstrijd beslist  In de laatste minuten kwam Groot Ammers met twee goals nog dichtbij. De gelijkmaker bleef uit, dat zou ook niet verdiend zijn geweest.


Door de winst nam DFC op doelsaldo de leiding in de derde periode over van het niet spelende Arkel. Ook steeg de ploeg in het algemeen klassement, waar het nu vierde staat. Door het verlies in Dordrecht moest Groot Ammers de bovenste stek in de algemene rangschikking weer afstaan aan het Gorcumse SVW dat bij Lekvogels zegevierde (1-3).


Het doorgaan van DFC tegen Groot Ammers was enige tijd onzeker vanwege de winterse weersomstandigheden. Scheidsrechter M. van de Waart keurde het veld om kwart voor twee goed onder de voorwaarde dat het droog zou blijven. De arbiter uit Goes bleek over een voorspellende geest te beschikken, want ondanks de sombere verwachtingen gingen regen, hagel en sneeuw tijdens het duel aan Dordrecht voorbij.Uitslagen vierde klasse C vanmiddag: Asperen – Leerdam Sport 1-0, DFC – Groot Ammers 3-2, Lekvogels – SVW 1-3, SVS – Noordeloos 1-1, Streefkerk – Unitas 1-0,  Arkel – SC Emma afg., HSSC – Drechtstreek afg.


Stand: SVW 18-45, Groot Ammers 22-43, Drechtstreek 20-39, DFC  20-35, HSSC 20-35, Arkel 21-34, Asperen 21-33, Streefkerk 21-32, Lekvogels 21-28, SVS 20-26, Leerdam Sport 22-20, Unitas 19-18, SC Emma 20-9, Noordeloos 21-8.


3de periode (9 wedstrijden):  DFC 4-12 (+12), Arkel 4-12 (+10), Streefkerk 5-10, Lekvogels 5-9, SVW 4-9, Asperen 5-7, SC Emma 3-6, Groot Ammers 5-6, SVS 5-5, Drechtstreek 4-4, HSSC 4-4, Unitas 4-3, Leerdam Sport 5-3, Noordeloos 5-1.


Tweede Paasdag (inhaal): Asperen – DFC (15 u), Noordeloos – SVS, Unitas – Streefkerk*Dinsdag a.s. 20 u restant SVW – Drechtstreek

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com