DC JEUGDBOKAAL (1): Plek bij de laatste zestien weer haalbaar voor DFC A1

31 maart 2008 1244x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): Plek bij de laatste zestien weer haalbaar voor DFC A1

DFC A1 behaalde woensdagavond in het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal een moeizame maar uiterst belangrijke overwinning bij EBOH (1-2). De zege kwam pas in de slotminuut tot stand en biedt DFC de mogelijkheid zich alsnog te kwalificeren voor de achtste finale.


DFC verloor z´n eerste groepswedstrijd twee weken geleden thuis van VVGZ A1. DFC´s derde poule-duel gaat tegen de grote favoriet Oranje Wit A1, dat zich woensdagavond al voor de achtste finale kwalificeerde door met 2-3 te triomferen bij VVGZ A1. Zoals bekend gaan de nummers een en twee van elke poule over naar de achtste finale die wordt aangevuld met de vier beste nummers drie van de zes groepen.


Uitslagen poule A van woensdag: VVGZ – Oranje Wit 2-3, EBOH – DFC 1-2. Stand na twee ronden: Oranje Wit 2-6 (7-4), VVGZ 2-3 (3-3), DFC 2-3 (2-2), EBOH 2-0 (3-6). Programma derde ronde: Oranje Wit – DFC (woensdag 23 april), EBOH – VVGZ (21 april). www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com