Clubnieuws DFC komt deze week met o.m. voorlopig feestprogramma jubileum

10 maart 2008 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws DFC komt deze week met o.m. voorlopig feestprogramma jubileum

Deze week verschijnt de Lente-editie van het Clubnieuws DFC.  De leden krijgen het kwartaalblad zoals gebruikelijk thuis bezorgd.


In de jongste editie (Jaargang 105 – nummer 1) kunnen de leden en andere geïnteresseerden kennis maken met het voorlopige feestprogramma rond de viering van het 125-jarig bestaan van DFC in augustus. Verder is in het Clubnieuws-magazine een groot interview opgenomen met DFC-trainer Laurens Gerlich die ook in het nieuwe seizoen rood-wit onder zijn hoede heeft. ,,Ik wil nog steeds voor een periode gaan´´, stelt de trainer heel actueel. DFC begint immers komende zaterdag thuis tegen SVS aan zijn derde wedstrijd voor de derde en laatste periode.  DFC is in die derde periode nog ongeslagen dankzij ruimte overwinningen op Unitas en Noordeloos.


Selectiespeler Danny Haksteen onthult in het Clubnieuws hoe je net als hij DFC Kampioen Darts kunt worden. Dirk Lotsy (1882 – 1965) staat centraal in het derde deel van de historische rubriek Grote DFC´ers. Op een van de begeleidende foto´s is Lotsy als veldspeler in actie tijdens de competitiewedstrijd DFC – HBS van 7 oktober 1906.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com