Cees zoekt nog vrijwilligers om woensdag schoolvoetbal te fluiten

31 maart 2008 697x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cees zoekt nog vrijwilligers om woensdag schoolvoetbal te fluiten

Hoewel diverse officiële arbiters en vrijwilligers-met-spelregelkennis  al hebben toegezegd te komen scheidsrechteren, zoekt de DFC-organisatie nog steeds mensen om potjes te fluiten tijdens het Schoolvoetbaltoernooi. Dat wordt de komende woensdagmiddagen onder meer bij DFC gehouden.


,,Voor komende woensdagmiddag 2 april komen we voor de wedstrijden bij DFC nog zo´n drie fluitisten tekort en voor de week daarop – 9 april – zo´n acht´´, aldus Cees van der Sluis. Hij is binnen het organisatie-comité van DFC de houder van de zware portefeuille scheidsrechtersaanstellingen.


Woensdagmiddag 2 april, wordt om half twee afgetrapt. Die dag doen ruim twintig teams (het best te vergelijken met pupillenteams) van basisscholen mee, voornamelijk zeventallen. Daaronder bevinden zich ook zo´n tien meisjesteams. Er wordt op drie velden gespeeld, waarbij twee velden worden opgeknipt in vier halve (pupillen)velden. Een wedstrijd duurt 12 minuten.


Voor DFC is een goede organisatie van belang vanwege de uitstraling. DFC probeert via flyers nieuwe leden te werven onder de jeugdige deelnemers. Dus spelers van DFC 1 en 2, en A1 – voorzover je je nog niet hebt opgegeven – meld je als scheidsrechter bij Cees van der Sluis. Deze oproep geldt vanzelfsprekend ook voor anderen met een beetje verstand van spelregels.


Cees is te bereiken onder telefoonnummer 06 2309 6793 en per e-mail: c.vander.sluis@orange.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com