Bouke Ylstra´s omslag Jubileumboek DFC 125 zorgt voor trots gevoel

21 maart 2008 1582x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bouke Ylstra´s omslag Jubileumboek DFC 125 zorgt voor trots gevoel

De omslag van het Jubileumboek DFC 125 is klaar. Het is een waar kunstwerk geworden, gemaakt door Bouke Ylstra.


De samenstellers van het boek, Ger Hüsen en Arie Heijstek, haalden de omslag vanmorgen persoonlijk op bij de 75-jarige bekende Dordtse kunstenaar. Ger: ,,Vanmorgen zijn Arie en ik bij Bouke thuis geweest en hebben daar de omslag, zeg maar de kaft van het jubileumboek opgehaald. We zijn er trots op dat een vermaard kunstenaar als Bouke Ylstra dit voor ons en DFC heeft gerealiseerd.´´


Het boek zal ruim tweehonderd pagina´s dik zijn en  krijgt een harde kaft met daarop het kunstwerk van Bouke Ylstra.  De bijzondere jubileumuitgave kost 50  euro per exemplaar en kan besteld worden door 50 euro over te maken op rekeningnummer 66.12.61.417 ten name van DFC Jubileumcommissie Dordrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com