Assistenten en scheidsrechters gevraagd voor school-evenementen bij DFC

27 maart 2008 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Assistenten en scheidsrechters gevraagd voor school-evenementen bij DFC

In de maand april (mede) organiseert DFC diverse evenementen voor de Dordtse jeugd. Zo zijn op de dinsdagmiddagen 1, 8 en 15 april de leerlingen van de Bavinckschool te gast op het DFC-complex.


In het kader van de actie Tijd voor Sport en de buitenschoolse opvang krijgen ze alle drie de middagen van half vier tot half vijf voetbaltraining. Die wordt gegeven door specialisten van de KNVB. Om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen zijn evenwel wat begeleiders, assistenten nodig. ,,Het zou mooi zijn als die uit DFC-kringen komen. Per slot gaat het ook om uitstraling van de club.  Dus als u of je even tijd hebt, kom ons assisteren. Het gaat om scholieren in de leeftijd van de D- en E-pupillen´´, aldus DFC´s technisch coördinator Arie Evers, die zelf ook werkzaam is in het onderwijs.


*Zoals bekend worden ook in april diverse onderdelen van het Dordtse schoolvoetbal bij DFC gehouden. Dat gebeurt op de woensdagmiddagen 2, 9 en 23 april (finales). Alle middagen wordt om half twee begonnen met de wedstrijden; het toernooi eindigt steeds om omstreeks half vijf.


Hoewel diverse arbiters al hebben toegezegd te komen scheidsrechteren, zoekt de DFC-organisatie nog steeds vrijwilligers om potjes van de basischoolteams te fluiten. Het betreft wedstrijden van zeven-tegen-zeven op halve velden. Elke wedstrijd duurt zo´n twaalf minuten. Vorig jaar namen diverse spelers van DFC 1 en A1 de fluit ter hand. Het zou mooi zijn als dat ook dit jaar gebeurt. ,,Ik denk ook aan spelers uit onze lagere seniorenteams en uit A2´´, aldus DFC´s Arie Evers.


**Voor meer informatie of aanmelding mbt beide evenementen, neem contact op met technisch coördinator Arie Evers: 06 2712 0775 en of e-mail arieaevers@hotmail.com


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com