ARKEL – DFC 0-1 (2): ´Mogen we ook eens een keer geluk hebben´

8 maart 2008 1654x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ARKEL – DFC 0-1 (2): ´Mogen we ook eens een keer geluk hebben´

De 0-1 zege van DFC bij Arkel was zaterdagmiddag in de vierde klasse C misschien wél de verrassing van het weekeinde. De winnende goal kwam op naam van Robin Ramesar die al na een kwartier een voorzet fraai binnenkopte. Thuis aan de Reeweg-Oost was nog met 3-5 verloren van Arkel.


Trainer Laurens Gerlich complimenteerde zijn elftal dan ook met de behaalde punten. “Over de gehele wedstrijd genomen, was de zege verdiend te noemen. Zeker op basis van de eerste helft. Wij zijn drie tot vier keer alleen voor de keeper gekomen. Alleen kennen op het ogenblik het probleem dat we moeilijk tot scoren komen.”


Bijna leverde dat in de slotfase van de wedstrijd nog een domper voor DFC op. “Arkel schoot één minuut voor tijd tegen de lat. Maar mogen wij eens geluk hebben. Het heeft ons dit seizoen ook vaak tegen gezeten,” kneep trainer Gerlich zich na afloop zachtjes in zijn arm.


Door de overwinning bij Arkel klom DFC weer enkele plaatsjes op de ranglijst. “Wij staan nu zesde. Hoger hebben wij niet gestaan,” stelde trainer uit Groot Ammers genoegzaam vast. Laurens Gerlich kijkt daardoor al voorzichtig uit naar het treffen van zaterdagmiddag om 14.30 uur tegen SVS ’65 aan de eigen Reeweg-Oost. “Als we in de derde periode een rol van betekenis willen blijven spelen, zijn we genoodzaakt om deze wedstrijd te winnen.”


Eenvoudig zal dat echter niet gaan. Na de winterstop is SVS ’65 namelijk aan een opmerkelijke opmars bezig. “SVS ’65 heeft twee gevaarlijke en snelle spitsen,” kent DFC-trainer Gerlich het gevaar. De Dordtenaren zijn in de derde periode nog ongeslagen met twee gewonnen wedstrijden en hebben daarbij een riant doelsaldo opgebouwd.Basis DFC: Danny Peters, Davey Bommel, Merijn van Groesen, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel, Dennis Raaymakers, Stephan van Beusekom, Ernst de Pee, Marlon Kramer, Maarten Zilverschoon, Robin Ramesar. Wissels: Coskun Altintas, Davut Sahan, Louisiano Trinidad. Niet in actie: Michael Peters (k).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com