Ruilmiddag voetbalplaatjes Plusmarkt zorgt voor veel volle albums

28 februari 2008 750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ruilmiddag voetbalplaatjes Plusmarkt zorgt voor veel volle albums

Tientallen jongeren én ouderen waren vanmiddag aanwezig in de sportzaal van DFC waar een ruilmiddag werd gehouden voor de bekende en vooral onder de jeugd razend-populaire voetbalplaatjes van supermarkt De Plus. Dat gebeurde in samenwerking met drie Dordtse Plusmarkten (Dubbeldam, Land van Valk, Stadspolders).


Gewapend met stapels plaatjes en lijsten met ontbrekende nummers stapten kort na het middaguur tal van belangstellenden binnen. Er ontstond een levendige ruilhandel. De meeste aanwezigen keerden tevreden huiswaarts – menig album kon volledig worden gevuld.


Namens de Plusmarkt waren personeelsleden van de vestiging Bieshof aanwezig. Voor de bezoekers was er bovendien nog een boodschappentas van de Plus gevuld met chips en wervingsmateriaal van DFC. De jeugdevenementen- commissie (JEC) van DFC, die de ruilmiddag organiseerde, kan terug zien op een geslaagde gebeurtenis.


Bijgaand wat beelden van de ruilmiddag.www.plus.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com