Rommelmarkt goed bezocht – Met dank aan de vele vrijwilligers

22 februari 2008 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rommelmarkt goed bezocht – Met dank aan de vele vrijwilligers

De Grote Rommelmarkt die DFC vanmiddag in de eigen sportzaal organiseerde, trok weer veel bekijks en klanten. Bij de opening stonden al enkele tientallen koopjesjagers voor de deur. Vooral de eerste twee uren werden gekenmerkt door flinke klandizie.


De sportzaal stond bij aanvang weer boordevol bijzondere en andersoortig bruikbare tweedehandsspullen. En natuurlijk waren er ook allerlei nostalgische dingen te koop. DFC´s vice-voorzitter Henk Nieboer was na afloop dik tevreden. Het evenement leverde weer een aardig bedrag op voor de clubkas, ondanks dat tegelijkertijd in Dordrecht nog enkele rommelmarkten werden gehouden. Nieboer, die ook preses is van DFC´s evenementen- commissie, had veel waarderende woorden voor de vele vrijwilligers die zich belangeloos hadden ingezet in de verkoop of in de voorbereiding.


Bijgaand een fotoreportage van de Rommelmarkt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com