Reserves DFC halen flink uit**Michael Peters na operatie terug onder de lat

23 februari 2008 673x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reserves DFC halen flink uit**Michael Peters na operatie terug onder de lat

DFC 2 haalde vanmiddag flink uit tegen hekkensluiter Klundert 3. Het duel begon een half uur te laat omdat Klundert pas laat over voldoende manschappen kon beschikken. De DFC-reserves hadden de klus al snel geklaard en leidden reeds bij rust comfortabel. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een 7-0 overwinning voor de ploeg van coach Johan Mol. Voor DFC scoorden  Robbie Korn (2x), Menno van Eijk (2x), Martijn van der Waal, Tijme Bruning en Conan Wilhelmus.


*Bij DFC 3 vierde Michael Peters zijn rentree onder de lat. De reserve-doelman van het eerste is vrijwel hersteld van een flinke knie-operatie. Hoewel hij vier keer moest vissen (tegenstander IFC 7 won met 1-4) deed Michael weer de nodige wedstrijdervaring op.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com