Ook dit jaar weer 7TEGEN7-toernooi – speeldata: 15, 22 en 31 mei

12 februari 2008 1682x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook dit jaar weer 7TEGEN7-toernooi – speeldata: 15, 22 en 31 mei

Ook dit voorjaar houdt DFC een zogeheten 7tegen7-toernooi. Het evenement vindt dit jaar plaats op twee donderdagavonden (15 en 22 mei) en op zaterdag 31 mei. De wedstrijden van de slotdag vormen zo onderdeel van de jaarlijkse DFC Familiedag, die zoals gebruikelijk wordt afgesloten met een gezellig feest inclusief  artiest(en).


De 7tegen7-commissie bestaat dit jaar uit Frank Zwakhals, Cees van der Sluis, Jesper Bakker, Maarten van Dalen, Tyme Bruning en Fred Eland. Laatstgenoemde: ,,Wij hopen natuurlijk dat u zich dit jaar wederom zult inschrijven, het liefst per e-mail aan een van commissieleden. Natuurlijk kunnen ook nieuwe teams zich bij ons aanmelden. Voorwaarde is wel dat er een ´DFC-connectie´ moet zijn. De commissie beslist uiteindelijk over deelname. De (spel)regels zullen dit jaar niet veel anders zijn dan tijdens de editie van 2007.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com