Nieuwe reclameborden staan nu al langs het veld dankzij snelle ophangploeg

28 februari 2008 665x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe reclameborden staan nu al langs het veld dankzij snelle ophangploeg

Het hoofdveld van DFC is sinds enige tijd weer verrijkt met nieuwe reclameborden. De borden van Toshiba Heijligers Computers, de Installatie Vraagbaak en handelsonderneming Verhoeven zijn ´binnengehaald´ door DFC´s actieve sponsorcommissie onder leiding van Bert Boogert.


Bert is zeer in zijn nopjes over de snelle wijze waarop de reclame-uitingen een opvallende plek langs het veld hebben gekregen. ,Bij deze wil ik de zogeheten ophangploeg bestaande uit Jan Schuurman, Gerard de Bondt en Dirk de Jong hartelijk danken voor het snelle plaatsen van de borden. Wij als  commissie zijn heel blij met zo’n ploeg vrijwilligers die gelijk voor ons klaar staat en soms de borden meermalen moet verplaatsen.´´


*De sponsorcommissie van DFC organiseert overigens woensdagavond 12 maart in het clubgebouw een speciale sponsorbijeenkomst. Twee bekende mensen uit de voetbalwereld treden als gastsprekers op. Het zijn Feyenoords geroutineerde en gelauwerde verzorger Gerard Meijer en René van der Gijp, die onder meer bekend is als oud-speler van DFC, Sparta en PSV.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com