Laurens Gerlich blijft evenals Hans van den Berg en Marco Franken

8 februari 2008 744x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laurens Gerlich blijft evenals Hans van den Berg en Marco Franken

Laurens Gerlich (foto) is ook in het nieuwe seizoen (2008-2009) coach-hoofdtrainer van DFC. Ook Hans van den Berg en Marco Franken blijven volgend seizoen aan DFC verbonden, respectievelijk als verzorger en grensrechter van de eerste seniorenselectie.


Bestuur en technische staf zeggen verheugd te zijn dat ook in het seizoen 2008/2009 kan worden gerekend op de medewerking en de inzet van het drietal. Tevreden constateren ze dat trainer Gerlich zich steeds meer ontplooit als clubman. ,,Hij is zeer enthousiast en weet met zijn spelers een zeer goede sfeer op te bouwen´´.


Gerlich, die aan zijn derde seizoen bij DFC bezig is, beleeft met zijn selectie een uitstekend seizoen. DFC is al zeven competitiewedstrijden op rij ongeslagen en won z´n laatste zes duels. De ploeg staat momenteel bovenaan in de tweede periode. Zaterdag wordt wedstrijd zes van de uit negen duels bestaande tweede periode gespeeld. DFC treedt dan in Hei-en Boeicop aan tegen HSSC´61.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com