LAMBERT JANSSEN TROFEE: Merijn van Groesen opnieuw Speler van de Week

11 februari 2008 737x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Merijn van Groesen opnieuw Speler van de Week

Merijn van Groesen heeft zijn ‘stekkie’ in het eerste elftal van DFC duidelijk gevonden. Als de nieuwe laatste man van de hoofdmacht kon hij zaterdagmiddag de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee in de stadsderby tegen SC Emma opnieuw bekoren.


Zelfs in zo’n mate dat de rapporteurs Merijn voor de tweede achtereenvolgende keer bombardeerden tot de speler van de week. De enige smet die aan het spel van de verdediger kleefde was de gele kaart in de 30ste minuut van de wedstrijd. Voor het overige speelde Merijn van Groesen een bijna vlekkeloze stadsderby. Het kon mede op zijn conto worden geschreven dat SC Emma zaterdagmiddag aan de Reeweg-Oost nauwelijks een kansje creëerde. In de ogen van de jury behoorden ook Dennis Raaymakers, Ernst de Pee en Maarten Zilverschoon bij DFC tot de betere spelers van het veld. 

Gesloten voor reacties