Lambert Janssen Trofee: Marco van Woerkom speler van de week

18 februari 2008 537x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Trofee: Marco van Woerkom speler van de week

De jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee keerde zaterdagmiddag een weinig enthousiast vanuit Hei- en Boeicop terug naar de Reeweg-Oost. De 4-1 nederlaag bij HSSC ’61 en het vertoonde spel waren hiervan de oorzaak. En ook de twee rode kaarten voor DFC maakte het gezelschap er niet vrolijker op.


De rapporteurs ‘beloonden’ de spelers dan ook met matige cijfers, met zelfs een aantal onvoldoendes. Eén van de weinigen, die zich in de uitwedstrijd staande hield, was verdediger Marco van Woerkom. Het wekt dan ook geen verbazing, dat hij nipt voor Dennis Raaymakers, Marcel van Nes en Ernst de Pee door de jury tot speler van de week werd uitgeroepen. Het was voor de tweede keer dit seizoen dat Van Woerkom deze eer ten deel viel.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com