LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marcel van Nes man of the match én teenbreuk

25 februari 2008 861x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marcel van Nes man of the match én teenbreuk

Na het nodige rekenwerk is Marcel van Nes bij DFC na afloop van de wedstrijd zaterdagmiddag tegen Asperen door de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee uitgeroepen tot man of the match. Voor een keer zaten de rapporteurs niet op één lijn. Ook Marco van Woerkom en Ernst de Pee waren namelijk weer gegadigden om voor de titel van speler van de week in aanmerking te komen.


Eén schamel puntje besliste de strijd uiteindelijk in het voordeel van Marcel van Nes, die ook in de wedstrijd bij Lekvogels al eens tot man of the match was gebombardeerd. Voor de verdediger van DFC mag de uitspraak van de jury overigens als een pleister op de wonde gelden, want uit nader onderzoek bleek dat Van Nes tegen Asperen met een gebroken teen de wedstrijd beëindigde. In de 78ste minuut van het duel was Danny Haksteen zijn vervanger. Het wegvallen van Marcel van Nes betekent voor trainer Laurens Gerlich opnieuw een fikse tegenslag, die door schorsingen de komende weken ook al geen beroep kan doen van Merijn van Groesen en Jeroen Kleinhuis.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com