JEUGD (3): DFC F4 pakt eerste competitiepunt in spannende wedstrijd (3-3)

23 februari 2008 517x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC F4 pakt eerste competitiepunt in spannende wedstrijd (3-3)

DFC F4 veroverde vanmorgen het eerste competitiepunt door thuis gelijk te spelen tegen Alblasserdam F4 (3-3).


Vader en begeleider Gerrit de Man schrijft over de wedstrijd van F4: ,,Na een goede eerste helft gingen we de rust in met een 1-2 achterstand dankzij een doelpunt van Winston van de Graaf. Zonde van het eigen doelpunt van onze keeper, niks aan te doen Yousef. De tweede helft kwamen we met 1-3 achter, maar toen begon het goed te lopen bij ons. Stijn IJben scoorde het tweede doelpunt 2-3. Het werd spannend want we werden beter, maar hadden het geluk niet aan onze zijde. Na een aantal goede kansen, en een goed schot van Levy Gerlich dat gestopt werd door een goede redding van de keeper van Alblasserdam gebeurde het dan toch. In de laatste seconde bleef na een schot van DFC de bal voor het doel hangen. De verdediging van Alblasserdam twijfelde even. DFC´s Michael de Man dit dat niet en peerde de bal in het doel: 3-3. Een terechte uitslag. ´´

Gerrit de Man vervolgt zijn verslag: ,,Goed gevoetbald jongens en het eerste puntje is binnen. Na de wedstrijd bedankte het team de toeschouwers nog voor de ondersteuning. Het  publiek kon dit erg waarderen.  Ik heb weer genoten van het voetbalspel. Dit F4 is een hecht team en ook de ouders dragen daaraan bij, wat goed te merken is op de trainingen. Ze zijn ook dan bijna altijd allemaal aanwezig. Hoe dan ook: het is ook leuk te zien dat het team steeds beter op elkaar ingespeeld raakt, en het plezier dat ze hiermee beleven. Geweldig gespeeld jongens!´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com