JEUGD (3): DFC D2 speelt gelijk in nieuwe outfit

9 februari 2008 639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC D2 speelt gelijk in nieuwe outfit

De D2-pupillen van DFC deelden vanmorgen thuis de punten met De Zwerver D2 (2-2). DFC mocht de handjes dichtknijpen met het gelijkspel want vooral na rust was De Zwerver de overheersende ploeg. Bij rust was het ook al gelijk (1-1). Voor DFC D2 scoorden Achmad Taskin en Nigel Dikhoff.


DFC D2 presenteerde zich in het nieuwe wedstrijdtenue, geregeld door Rik de Vos (logo en rugnummers) en John Besemer (shirt en broek). Zie de foto´s. Helaas bleek De Zwerver ook in het rood te spelen zodat de nieuwe DFC-shirts tijdens de wedstrijd schuil gingen onder gele hesjes. Heren niettemin  grote dank!


*DFC D1 zegevierde bij Oranje Wit D3 met 0-2 in een niet al te beste wedstrijd. De goals kwamen op naam van Tim Huijbens en Jordy Balder.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com