JEUGD (2): Rommelig verlies voor A2 (3-2) – Dikke overwinning C1(7-0)

10 februari 2008 1576x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Rommelig verlies voor A2 (3-2) – Dikke overwinning C1(7-0)

DFC A2 opende de Voorjaarscompetitie vanmiddag met een 3-2 nederlaag bij Sliedrecht A2. Voor DFC begon de wedstrijd nogal rommelig, omdat de ploeg moeite had om voldoende man te verzamelen. Het team arriveerde daardoor laat, kon geen warming-up houden en startte bovendien ook nog eens met 10 man.


DFC kwam niettemin op voorsprong. Uit een vrije trap van Rick van Hemert legde Kevin Verstegen de bal terug op Askun die zonder moeite kon intikken. Wegens gebrek aan motivatie bij een aantal spelers kreeg Sliedrecht veel ruimte en werd het daardoor 3-1. 


Na een vrije trap van Rick van Hemert legde Kevin Verstegen de bal deze keer voor de voeten van  Matthijs Jongeneel die mooi afrondde. Helaas had de grensrechtster van Sliedrecht daar een andere mening over en werd het doelpunt afgelast wegens buitenspel – een beslissing waarover nog lang kan worden gediscussieerd.


Uit de enige uitgespeelde kans die DFC daarna kreeg, scoorde Mustafa de 3-2. Aan het slot had DFC nog een aantal kansen, maar tot de gelijkmaker leidde dat niet, mede omdat de scheidsrechter midden in een DFC-aanval voor einde wedstrijd floot. Jammer voor DFC dat misschien wel nog een punt kan kunnen pakken. Hoe dan ook:  het spel van A2 was gewoon slecht, terwijl  Sliedrecht A2 verstandig speelde. 


**DFC C1 klopte thuis SC Emma C1 met de veelzeggende cijfers 7-0. Het team heeft nu 21 punten uit 9 wedstrijden vergaard (zeven zeges, twee nederlagen)  en hees zich daarmee relatief weer in de top-drie van de ranglijst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com